Сучасний погляд на психіатрію: курс лекцій Цюрихського університету

Статус
Не зареєстровано
Ціна
Безкоштовно
Розпочати

За підтримки Міністерства охорони здоров’я України, україно-швейцарський проект “Психічне здоров’я для України” та Цюрихський університет запрошують вас пройти курс лекцій з психіатрії. Лекції розраховані на лікарів, інтернів-психіатрів, клінічних ординаторів, аспірантів, а також усіх, хто зацікавлений поглибити свої знання в цій сфері.

12 лекцій поділено на два модулі: “Аспекти психопатології” і “Діагностика та терапія”. Учасники курсу дізнаються актуальний науковий погляд на суїцидальність, психосоматику та психопатологію, способи лікування обсесивних розладів та депресії, ознайомляться з дослідженнями посттравматичних розладів, ефективності антидепресантів, вивчать особливості роботи в екстрених випадках та лікування розладів у підлітків. Лекції записані лекторами Цюрихського університету німецькою та англійськими мовами, однак перекладені та озвучені українською мовою. На сайті також доступні текстові версії. Кожен слухач курсу може отримати сертифікат участі та долучитися до онлайн-обговорень з лекторами, або ж в майбутньому потрапити на заплановані очні зустрічі з професорами. Приємного навчання!

Над курсом працювали:
Перекладачки: Олена Константінова, Оксана Микитка, Катерина Магдиш
Наукова редакторка: Оксана Плевачук
Літературна редакторка: Маргарита Тулуп
Озвучення українською: Тарас Терлецький
Технічна частина: Наталія Шпильова
У випадку труднощів чи питань технічного характеру, просимо звертатися за електронною поштою Nataliia.Shpylova@mh4u.in.ua

Обсяг Курсу

Розгорнути Усі
Модуль 1 «Аспекти психопатології»
Модуль 2 «Діагностика та терапія»