Нові підходи до надання психологічних послуг учасникам освітнього процесу в дистанційних умовах

Статус
Не зареєстровано
Ціна
Безкоштовно
Розпочати

Метою цього курсу є підвищити спроможність психологів закладів освіти виконувати професійну діяльність в дистанційних умовах, із врахуванням викликів, пов’язаних із цим (вплив на психічне здоров’я та психологічний стан учасників освітнього процесу, вплив на організацію освітнього процесу тощо).

Курс охоплює 3 блоки – невизначеність і виклики для освітнього процесу, повʼязані із психічним здоровʼям, психологічний супровід учасників освітнього процесу та окремі теми, які можуть бути важливі для провадження діяльності психолога в дистанційних умовах. Наведено підказки, рекомендації, пропозиції, які можуть допомогти психологам працювати професійно у цих складних умовах.

По завершенню курсу учасники отримають Сертифікат.

Курс розроблено спільними зусиллями фахівців Дивізіону “Психічне здоровʼя” Національної психологічної асоціації, за підтримки проєкту “Психічне здоровʼя для України” та Міністерства освіти і науки України.

Розробники курсу: Віталій Климчук, Вікторія Горбунова, Анастасія Сєркова, Катерина Шкуропат, Ольга Сандал

Реєстрація
Якщо ви вперше на нашому сайті, – для отримання доступу до цього курсу та інших слід зареєструватися за посиланням. Якщо ви вже зареєстровані на сайті – Увійдіть до нього, використавши свій логін та пароль

Обсяг Курсу

Розгорнути Усі