Loading Події

« Усі Події

  • Ця подія минула.

Тренінг Перша психологічна допомога

04.04.2022 @ 10:00 - 12:00

***ДО УВАГИ ВОЛОНТЕРІВ ТА УСІХ, ХТО НАДАЄ ГУМАНІТАРНУ ПІДТРИМКУ***
НАВЧАЄМО ПЕРШІЙ ПСИХОЛОГІЧНІЙ ДОПОМОЗІ
Перша Психологічна Допомога – світовий “золотий стандарт” підтримки, яку може надавати кожен, хто задіяний у наданні гуманітарної підтримки, волонтерстві, соціальній роботі тощо.
Ідеться про набір простих і чітких кроків, які допоможуть стабілізувати людину, підтримати її емоційно та допомогти опанувати себе тощо.
Постраждалі особи, які вчасно отримали Першу психологічну допомогу, у майбутньому значно витриваліші, здатні швидше відновитися і включитися у активне життя.
Першу психологічну допомогу може і повинен уміти надавати кожен. Для цього, наголошуємо, не обов’язково бути психологом, достатньо бути людиною та навчитися базовим принципам.
Психологи Гуманитарная миссия “Пролиска” мають величезний досвід надання першої психологічної допомоги в умовах бойових дій, гарну підготовку та досвід навчання інших.
Фахівці готові ділитися досвідом з усіма волонтерами України через онлайн тренінги. Тому закликаємо зголошуватися на тренінги всіх, хто має зараз справу з людьми в екстремальних ситуаціях.
Щоб ефективно використати час, тренінги будуть плануватися онлайн для невеликих груп, стільки разів, на скільки знайдеться бажаючих. Дати та час додаватимуться по ходу.
Реєстрація за лінком: https://forms.gle/c4DrBUf97Fn9CU4j6
Ми зв’яжемося з вами!
Переглянути коротке відео про Першу психологічну допомогу із українськими субтитрами ви можете тут:

Деталі

Дата:
04.04.2022
Час:
10:00 - 12:00
Категорії Подій:

Організатор

Гуманітарна місія “Проліска”

Місце проведення

online
Ukraine + Google Map