Зміна клімату, психічне здоров’я та усвідомлена поведінка щодо навколишнього середовища

Статус
Не зареєстровано
Ціна
Безкоштовно
Розпочати

Вітаємо, ми команда Національної психологічної асоціації й ми створили курс про зміну клімату, її вплив на психічне здоров’я та зміну поведінки. 

Це втілена ідея, яка стала переможцем глядацьких симпатій міжнародного конкурсу PsychSolutionsCompetition, який організувала Американська психологічна асоціація. 

Наш онлайн курс орієнтований на психологів, вчителів, медичних співробітників, соціальних працівників та громадських активістів, тобто тих спеціалістів, які щодня працюють з іншими людьми, мають авторитет у суспільстві й можуть впливати на переконання та поведінку людей. Ми хочемо дати краще розуміння проблеми для спеціалістів у зрозумілих для них термінах та дієві інструменти щодо дій, бо ми віримо у низові ініціативи та проактивну позицію спеціалістів зі сфери допомагаючих професій.

Курс складається з 9 коротких, але змістовних лекцій. Загальна тривалість курсу 3 академічних години.  Обраний формат дозволяє нам бути змістовними, структурованими, динамічними та тримати увагу глядача. Важливо, що все, про що ви дізнаєтеся у курсі базується на наукових даних, офіційній статистиці, протоколах, опитуваннях. Ми ставили собі за мету апелювати аргументами, які будуть зрозумілі українцям, адже в нашому суспільстві багато сумнівів та зневіри. 

Кожна з лекцій має короткий тест для самоперевірки, по завершенню курсу студентам буде рекомендоване пройти підсумкове тестування й отримати сертифікат. В кінці курсу ми запропонуємо вам завантажити корисні матеріали для подальшої роботи.  

Розробники курсу – фахові психологи, консультантами курсу виступала ГО “Екодія”.

Обсяг Курсу